Дистрибуторська компанія «Ромсат»  20 вересня запустила акцію «Рятувальний круг» для інсталяторів обладнання, які вклали гроші в ресивери платформи «Поверхность+» і не можуть їх продати, оскільки платформа припинила трансляцію сигналу. Цю інформацію ТК підтвердив керівник відділу супутникового телебачення «Ромсат» Михайло Мосіюк.

За його словами, інсталяторам пропонують поміняти один ресивер «Поверхность+» на один ресивер HDBOX платформи MYtv, після того, як вони придбають три ресивери HDBOX або один ресивер HDMAX платформи MYtv. Акція триватиме місяць - до 20 жовтня.

«"Ромсат" - ексклюзивний дистрибутор обладнання MYtv, також ми були одним з дистрибуторів "Поверхность+", тому ми вирішили провести таку акцію. Але не для абонентів, а саме для інсталяторів», - пояснив він.



За словами видавця журналу MediaSat Олександра Глущенка, акція відбувається на фоні мовчання компанії «Поверхность+», яка понад місяць не працює й офіційно нічого не повідомляє своїм абонентам і інсталяторам. «Тому логічно, що ексклюзивний дистрибутор MYtv пішов на крок, щоб інсталятори мали можливість поміняти обладнання», - каже він.

За його оцінкою, на руках у дистрибуторів та інсталяторів може бути одна-дві тисячі ресиверів «Поверхность+», які незадовго до припинення мовлення платформи продавалися генеральним дистрибутором «УкрУніверКом» за акційною пропозицією (частина суми сплачувалася одразу, частина - протягом шести місяців).


Як повідомляла ТК, 16 серпня «Поверхность+» призупинила мовлення каналів свого пакету. Згодом з'ясувалося, що це сталося внаслідок того, що оператор супутника Eutelsat вимкнув транспондери «Поверхность+» через заборгованість компанії. Також ТК стало відомо, що 9 липня ISTIL Group вийшла зі складу акціонерів групи компаній «Поверхность», продавши свої 55% акцій другому співвласнику і президенту «Поверхности» Вікторові Самойленку. Зараз «Поверхность» шукає нового інвестора.

Супутникова платформа MYtv (компанія Digital Fly Ukraine) запустилася наприкінці 2009 року. У грудні отримала ліцензію провайдера програмної послуги. Власник компанії - ТОВ «Про-діджитал плас Юкрейн», директор - колишній шеф-редактор «Обозревателя» Альберт Фельдман. За даними джерел ТК, за проектом стоять ізраїльські інвестиції.



Источник - Телекритика

1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голосов)

Комментарии доступны только авторизованным пользователям.

Вы можете авторизоваться, если уже зарегистрированы, либо зарегистрироваться.