Домашній матч футбольного клубу «Дніпро» (Дніпропетровськ) у другому турі чемпіонату України з футболу сезону 2009/2010 покаже телеканал ТЕТ. Про це «Телекритику» повідомив заступник голови правління ТЕТ з питань програмування Валерій Гросман.
«Ми транслюємо домашні матчі перших трьох турів "Динамо" і "Дніпра". Що буде з наступними турами, поки сказати не можу», - уточнив він. Як уже повідомляла ТК, ФК «Динамо» передав права на телетрансляцію трьох турів каналу ТЕТ.

Таким чином, поки відомо, що ТЕТ транслює три матчі. 18 липня канал показав гру «Динамо» - «Чорноморець», а 25 липня покаже «Динамо» - «Таврія» і «Дніпро» - «Металіст». Торік ТЕТ транслював усі домашні матчі «Динамо» і «Дніпра» в чемпіонаті України.

Як відомо, ФК «Динамо» (Київ) і ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ), відмовилися передавати об'єднанню професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» права на телевізійну трансляцію їхніх домашніх матчів у чемпіонаті України.

Нагадаємо, що об'єднання професіональних футбольних клубів України «Прем'єр-ліга» у червні розпочало тендер щодо придбання пакетів медіаправ чемпіонату України з футболу сезонів 2009/2010 та 2010/2011. Переможцем тендеру і офіційним телетранслятором чемпіонату оголошено канал «Футбол». З ним підписано контракт на два роки. Частину матчів також показуватимуть ТРК «Україна» і Перший національний.

«Телекритика»


http://www.telekritika.ua/

1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голосов)

Комментарии доступны только авторизованным пользователям.

Вы можете авторизоваться, если уже зарегистрированы, либо зарегистрироваться.