15 жовтня «Студія Квартал 95» планує відкрити інтернет-канал kvartal95.tv, який здійснюватиме прямі трансляції нових проектів студії. Про це йдеться на сайті продакшну.

Першою в ефір вийде нова концертна програма «Вечірнього кварталу». Саме 15 жовтня у палаці «Україна» пройде перший концерт проекту в цьому сезоні. Безкоштовна пряма трансляція на kvartal95.tv здійснюватиметься безпосередньо зі сцени «України». Буде показана повна версія концерту з 19.00 до 23.00.

«Без цензури, довгих блоків реклами, монтажу та правок, лише з невеликими перервами на антракт. Жарти, які не увійдуть у телевізійну версію, усілякі курйози із зірками та несподівані сюрпризи на сцені - все це може тепер побачити багатомільйонна аудиторія у всьому світі», - йдеться у повідомленні студії.



Окрім цього, на сайті можна буде переглянути всі випуски програм «Вечірній квартал», «Пороблено в Україні», серіалу «Свати» та фільмів «Кохання у великому місті» і його продовження.

ТК намагається з'ясувати позицію телеканалу «Інтер» і чекає на коментар прес-служби щодо того, що новий випуск «Вечірнього кварталу


Источник - Телекритика

1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голосов)

Комментарии доступны только авторизованным пользователям.

Вы можете авторизоваться, если уже зарегистрированы, либо зарегистрироваться.