500 гривень за самовільно встановлену супутникову антену. У Донецьку місцева влада вирішила штрафувати жителів багатоповерхівок за встановлені без узгодження з ЖЕКами супутникові "тарілки". Тепер чіпляти їх дозволено тільки фірмам, які мають спеціальну ліцензію. Ірина Ісаченко продовжить тему.

Свій рейд комунальники починають з огляду даху багатоповерхівки. Практично на кожному антени встановлені з порушенням будівельних норм.

Потерпають жителі верхніх поверхів. У Тетяни Бабич під час сильних злив протікає стеля.

Тетяна Бабіч, мешканка Донецька:

- Человек живет здесь на девятом этаже, почему-то он не поставил на своей крыше, он поставил на нашей крыше, объясняя тем, что там сигнал лучше.


Знайти власника "тарілки" комунальникам нескладно, досить простежити, до якої квартири веде кабель.

На власника складають протокол. Якщо суд визнає, що вона була встановлена незаконно порушник заплатить 500 гривень штрафу. І залишиться без антени.

Валерій Літвинов, начальник Донецького управління житлово-комунального господарства:

- Мы будем в принудительном порядке демонтировать и снимать. Места, которые были разрушены, устранять. Подавать, оформлять иски в суд в разрезе тех затрат, которые понесет эксплуатирующая организация.

 А за місяць перевіряльники обіцяють навідатися з рейдами до мешканців, які без дозволу вивісили на фасади кондиціонери, а також до інтернет-провайдерів - комунальники вважають, що численні кабелі псують вигляд будівель.

{source}
<embed src="http://podrobnosti.ua/img/player.swf" height="288" width="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" flashvars="controlbar=over&amp;image=http://podrobnosti.ua/upload/news/2012/04/04/829847_3.jpg&amp;file=http://podrobnosti.ua/upload/news/2012/04/04/829847_4.mp4&amp;logo=http://podrobnosti.ua/img/logo_video.png&amp;plugins=viral-1&viral.link=http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2012/04/04/829847.html"></embed>
{/source}

Ірина Ісаченко, Олег Подоприхін, "Новини", телеканал "Інтер", Донецьк

Источник

1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голосов)

Комментарии доступны только авторизованным пользователям.

Вы можете авторизоваться, если уже зарегистрированы, либо зарегистрироваться.