Виконавчий директор телеканалу «Інтер» Андрій Долгопятов і директор виробництва новин Андрій Асін пішли з каналу за згодою сторін. Про це ТК повідомила керівник прес-служби Ірина Павлик.
Водночас журналіст і політолог Дмитро Белянський, якого запросив консультант «Інтера» Ілля Канавін, призначений керівником інформаційно-аналітичного відділу ТОВ «Національні інформаційні системи» (НІС - новинний продакшн «Інтера»). Водночас у прес-службі «Інтера» не володіють інформацією про офіційну посаду пана Канавіна.

Дмитро Белянський повідомив ТК, що контракт він підписав минулого тижня, а також підписав зобов'язання не розголошувати інформацію, пов'язану з «Інтером», і відмовився від подальших коментарів.

Нагадаємо, що раніше з «Інтера» за згодою сторін звільнилися генеральний продюсер Ганна Безлюдна та директор НІС Антон Нікітін, а також керівник «07 продакшн» Ілларіон Павлюк, керівник «Пірат продакшн» Катерина Шкуратова, головний режисер каналу «Інтер» Ірина Іонова-Пилат і продакшн-директор Наталія Джунь. Директором НІС стала Лариса Горська, а все власне виробництво очолив Єгор Бенкендорф. Консультантом з інформаційного мовлення на «Інтері» представили Іллю Канавіна. Також з каналу пішли ведучий Андрій Данилевич, репортери Дмитро Драбик і Андрій Сайчук, випусковий редактор подробиць Анжела Руденко.

Источник - Телекритика
www.telekritika.ua

1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голосов)

Комментарии доступны только авторизованным пользователям.

Вы можете авторизоваться, если уже зарегистрированы, либо зарегистрироваться.